GHC Rapid opent twee gloednieuwe padelbanen met feestelijke ceremonie

Gepubliceerd op 13 oktober 2024 om 15:57

Padel, de snelst groeiende sport van dit moment, heeft nu ook zijn plek veroverd bij GHC Rapid! Met trots opende de vereniging op zaterdagmiddag twee splinternieuwe padelbanen aan de Bataafsekade. De officiële opening werd verricht door burgemeester Reinie Melissant-Briene, die het lint doorknipte om de start van een nieuw sporthoofdstuk voor de club in te luiden.

Na de ceremonie was er volop actie op de baan, met indrukwekkende wedstrijden door padeltalenten. Raoul, een topspeler uit Spanje, gaf een spectaculaire demonstratie en liet zien waarom padel zo’n snelle opmars maakt. De sfeer was feestelijk, mede dankzij de Spaanse tinten die door GHC Rapid waren toegevoegd. De aanwezigen, allemaal gevraagd om in Spaanse stijl te komen, genoten zichtbaar van het sportieve spektakel en de gezelligheid.

Padel is een sport voor iedereen, ongeacht ervaring. Rapid nodigt dan ook iedereen uit om zelf de energie en het plezier van deze sport te ervaren. Kom langs, proef de sfeer en ontdek waarom padel zo populair is!