Het hardloopevenement voor iedereen!

Gepubliceerd op 12 oktober 2024 om 14:02

Atletiekvereniging Typhoon organiseert op zaterdag 26 oktober de jaarlijkse Typhoonloop – hét hardloopevent waar plezier en prestatie samenkomen! Dit evenement is geschikt voor iedereen: jong en oud, beginner of gevorderde loper. Trommel je vrienden, familie en collega's op en doe mee!

Afstanden voor alle leeftijden

Voor de jongste deelnemers zijn er afstanden van 400 meter tot 1600 meter (start tussen 12.00 en 12.30 uur). Daag je klasgenoten uit voor een race over de atletiekbaan! Voor de meer ervaren lopers zijn er de 6 km (start om 13.00 uur) en de 10 km (start om 14.00 uur), met een schitterend parcours door Schelluinen en de omgeving van Gorinchem.

Bedrijvenloop

Wil je samen met je collega’s een sportieve prestatie neerzetten? Doe dan mee aan de Bedrijvenloop! Vorm een team van maximaal vier deelnemers en kies samen de afstand van 6 km of 10 km – de perfecte teambuildingactiviteit!

Snel inschrijven

Schrijf je snel in via avtyphoon.nl en verzeker jezelf van een startbewijs. De Typhoonloop belooft niet alleen sportief, maar ook gezellig te worden, met volop vermaak voor de kleintjes.

Je hebt nog even de tijd om je in te schrijven, maar wacht niet te lang!