Tweede Gorcumse Pubquiz door JCI Gorinchem

Gepubliceerd op 17 oktober 2024 om 12:14

Zaterdag 19 oktober organiseert JCI Gorinchem opnieuw een Gorcumse Pubquiz. Tijdens deze gezellige en uitdagende avond zullen teams van twee tot vijf personen strijden om de felbegeerde titel van dé Gorcum kenner. De vragenrondes zijn gevarieerd en zullen gaan over onderwerpen als de geschiedenis, cultuur, muziek en sport van Gorinchem. De teams met de hoogste score winnen mooie prijzen die perfect aansluiten bij onze prachtige stad.

Wat deze pubquiz extra bijzonder maakt, is dat de opbrengst dit jaar naar een goed doel gaat: De Speelgoedbank Gorinchem. Deze organisatie zet zich in voor kinderen uit minder bedeelde gezinnen. Ze zorgen ervoor dat deze kinderen niet alleen speelgoed krijgen, maar ook kunnen deelnemen aan lokale evenementen zoals het Timmerdorp en de Avondvierdaagse. Met jouw deelname steun je dus direct deze waardevolle initiatieven in de stad!

De pubquiz wordt gehouden in De Aanlegsteiger in Gorinchem. De deuren gaan om 19.30 uur open en de kosten voor deelname bedragen 10 euro per teamlid. Een extraatje: ieder team ontvangt een borrelplankje om de hersenen tijdens de quiz goed scherp te houden. Schrijf je snel in via gorinchem@jci.nl en zorg dat jouw team erbij is!

Doe mee aan de pubquiz en draag bij aan een mooie avond voor het goede doel!

360 graden foto_ schuif met met muis met ingedrukte linkertoets over de foto