Vier Dagen Timmerdorp Buiten de Waterpoort vol enthousiasme

Gepubliceerd op 21 augustus 2024 om 17:49

Ondertussen zijn we alweer drie dagen onderweg bij het Timmerdorp Buiten de Waterpoort, en wat een geweldige dagen zijn het geweest! De aftrap vond plaats op maandag met een feestelijke opening, waarna de jonge bouwers direct vol energie aan de slag gingen met hun nieuwe dorp.

Dinsdag begon het terrein langzaam maar zeker vorm te krijgen, met overal de eerste contouren van de bouwwerken die tevoorschijn kwamen. Het enthousiasme was duidelijk zichtbaar, zowel bij de kinderen als bij de begeleiders.

Op woensdagdag werden de eerste hutten zelfs al voltooid en kon de verf worden uitgedeeld. Het kleurrijke eindresultaat begint morgen in zicht te komen, en de trots bij de deelnemers groeit met de dag.

Donderdag blijft elk jaar weer een hoogtepunt. De velden zijn gevuld met attracties die je gewoon moet ervaren. Bij sommige attracties is water een must, en daar stonden stoere brandweermannen garant voor. Het mooie weer maakte de dag compleet en verhoogde het plezier des te meer.

We kijken vol verwachting uit naar de vijfde dag, waarin de kinderen verder kunnen bouwen en hun creativiteit kunnen laten schitteren. De tijd vliegt voorbij als je het zo naar je zin hebt!

Op naar nog meer onvergetelijke momenten in het Timmerdorp!