Unieke editie van Kunstcafé Rivierenland op in Fort Vurig

Gepubliceerd op 13 oktober 2024 om 11:34

Met veel enthousiasme wordt de aankomende editie van het Kunstcafé Rivierenland aangekondigd, die zal plaatsvinden op zaterdag 19 oktober. Dit bijzondere evenement, dat plaatsvindt in het historisch Fort Vuren—nu omgedoopt tot Fort Vurig—belooft een onvergetelijke middag te worden.

Tijdens deze editie presenteren 15 kunstenaars hun nieuwste werken, allen geïnspireerd door de kracht van muziek. Van fotografie tot schilderijen en grafisch werk, elk kunstwerk draagt een eigen verhaal dat voortvloeit uit muzikale inspiratie. De unieke combinatie van kunst en muziek staat centraal en biedt bezoekers een zeldzame ervaring waarin deze twee werelden op een harmonieuze manier samenkomen.

Groot nieuws: terug naar Fort Vurig

Dit Kunstcafé markeert de terugkeer naar de vertrouwde locatie van Fort Vurig, een iconische plek die door zijn historische sfeer een prachtige achtergrond biedt voor de tentoongestelde kunstwerken. De bijzondere locatie voegt een extra dimensie toe aan dit evenement, wat het extra de moeite waard maakt om erbij te zijn.

Programma en locatie

De presentatie van de kunstwerken begint stipt om 16:00 uur, dus zorg dat je op tijd bent voor een middag vol inspiratie, creativiteit en gezelligheid. Naast de kunstpresentaties biedt het Kunstcafé Rivierenland volop gelegenheid om samen met andere kunstliefhebbers bij te praten en nieuwe inzichten te delen.

Details van de bijeenkomst:

  • Datum: Zaterdag 19 oktober
  • Tijd: 16:00 - 18:00 uur
  • Locatie: Fort Vurig, Waaldijk 29, 4214 LB Vuren

Mis deze unieke kans niet om kunst en muziek op een bijzondere manier te ervaren. Kunstcafé Rivierenland verheugt zich erop om samen met jou een inspirerende middag te beleven in Fort Vurig!