Folk Sessie in Café de Keizer!

Gepubliceerd op 13 oktober 2024 om 11:48

Op elke derde zondag van de maand kun je aanschuiven bij de jamsessie in Café de Keizer in Gorinchem. Op zondag 20 oktober kun je weer mee komen spelen of lekker komen luisteren naar Ierse en Franse volksmuziek.

We beginnen om 16:00 uur en spelen door tot ongeveer 18:00 uur. De sessie is voor iedereen gratis toegankelijk, van beginners tot gevorderde instrumentalisten en zangers. We zullen voornamelijk Ierse muziek en balfolk nummers spelen. Kom ook gerust je eigen favoriete tune spelen. Heb je er bladmuziek van dan spelen we zo met je mee! Wat betreft instrumenten kun je denken aan bv: viool, fluit, dwarsfluit, gitaar, ukelele, harp, bodhrán, trekzak en accordeon. Allemaal welkom!

Er is ook een Café de Keizer Tunebook met alle sessie starter-liedjes. Je kunt deze pdf krijgen door je in te schrijven voor de Sessie Nieuwsbrief via cafedekeizergorinchem@gmail.com of via de Café de Keizer facebook messenger.

Je vindt Café De Keizer in de Keizerstraat op nummer 14. Het café staat bekend om zijn speciaal biertjes. Kom je vakantie in Ierland herbeleven of kennismaken met het vermaarde fenomeen van de Ierse sessie..

eigen foto's