Speeldag november 2024 – Meldt u aan!

Gepubliceerd op 16 oktober 2024 om 08:34

Hoewel het mogelijk is met de Sweelinq sampleset het geluid van het Bätz-Witte orgel van de Grote Kerk in Gorinchem te ervaren, is de ervaring van het spelen op het echte orgel hiermee onvergelijkbaar. Amateur-organisten zijn op 16 november welkom om het Bätz-Witte orgel van de Grote Kerk in Gorinchem te bespelen. Hiervoor wordt een vergoeding gevraagd die ten bate komt voor het onderhoud van het orgel.

De gevraagde vergoeding voor het bespelen van het orgel zijn 15 euro per 15 minuten. Er geldt een speciale aanbieding voor jonge organisten (18 jaar en jonger). Zij kunnen het orgel bespelen tegen een gereduceerd tarief (50% korting).

Bij een bespeling word je ontvangen door één van de leden van de muziekcommissie, die je kort wegwijs maken op het orgel, waarna je zelf achter de speeltafel plaats kunt nemen.

Amateur-organisten kunnen zich aanmelden voor deze speeldag met onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging. In deze mail wordt je geïnformeerd over de aanvangsttijd en vind je betaal-informatie.