Jubileumactiviteit Den Hâneker

Gepubliceerd op 16 oktober 2024 om 08:06

Op zaterdag 26 oktober organiseert Den Hâneker de jubileumactiviteit 'Tour de Boer'. Deze dag staat in het teken van zien, proeven en ervaren. Deelnemers kunnen tussen 10:00 en 14:00 uur starten vanaf drie verschillende locaties in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Bij diverse ondernemers kunt u proeven en aankopen doen. Op bepaalde plekken profiteert u van aantrekkelijke kortingen. Geniet van een unieke ervaring door zelf iets te creëren met bijenwas, neem deel aan een leerzame tuinwandeling of woon een demonstratie bij van een drone voor weidevogels.

Op meerdere boerderijen is het mogelijk om in de stal te kijken, rond te rijden op traptractors of te knuffelen met koeien en geiten.

Deelnemende kinderen ontvangen een bingokaart die ze tijdens de activiteit kunnen afvinken. Thuis kunnen ze verder genieten met de kleurplaat aan de achterzijde van de bingokaart. 

Voor meer informatie over de deelnemende bedrijven en om je aan te melden, bezoek 30 jaar jubileum Den Hâneker - Den Hâneker (denhaneker.nl)

Post je mooiste foto op Facebook of Instagram en maak kans op vier vrijkaarten voor het Baggermuseum in Sliedrecht.