Nog 1 nachtje slapen

Gepubliceerd op 18 augustus 2024 om 08:47

Timmerdorp Gorinchem, het jaarlijkse festijn voor de jonge bouwers, trapt af op maandag 19 augustus. Een hele week lang kunnen kids van 5 jaar tot de top van de basisschoolklas hun hart ophalen met hutten timmeren, sporten en spelletjes spelen. Het maakt niet uit hoe jong ze zijn, iedereen kan zijn innerlijke architect naar boven halen en een huttenparadijs creëren!

Het doel is om het evenement een feestje te maken voor elk kind, zonder dat de portemonnee van papa en mama roet in het eten gooit. Dus, men houdt de kosten voor de toegang zo vriendelijk als hun vrijwilligers. En over die helden gesproken, zonder hun hulp en die van de gulle sponsoren, zou dit feest niet kunnen knallen! Dankzij hen kunnen we een week vol plezier, creativiteit en nieuwe maatjes garanderen.

De vrijwilligers zijn druk in de weer om het terrein Buiten de Waterpoort om te toveren tot een feestelijke plek voor maandagmiddag. Je kunt er niet omheen: de eerste containers staan al klaar en de houtbergen groeien als paddenstoelen uit de grond. Timmeren zullen we! Het belooft een fantastische week te worden waarin de kinderen de sterren van de hemel bouwen.

foto's: facebook Patrick van Mourik

archief video: