Sneak Preview bij Galerie Martin Copier in Werkendam: Mis het Niet!

Gepubliceerd op 30 september 2024 om 12:47

Dit weekend, op zaterdag 5 oktober, biedt Galerie Martin Copier een exclusieve sneak preview van het nieuwste werk van kunstenaar Martin Copier. Kunstliefhebbers krijgen de kans om de allernieuwste stukken te bewonderen voordat deze van 9 tot en met 13 oktober worden tentoongesteld op de Affordable Art Fair in Amsterdam. Een unieke mogelijkheid, want de werken keren misschien nooit meer terug naar Werkendam!

Waar en Wanneer?

De galerie, gelegen aan de Kruisstraat 24 in Werkendam, opent haar deuren op zaterdag 5 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur. Dit is een perfecte gelegenheid voor kunstliefhebbers om Martin Copiers nieuwste creaties te ontdekken.

Atelierroute Altena

Als extraatje valt deze dag samen met de Atelierroute Altena, waarbij bezoekers de kans krijgen om ruim 30 ateliers in de regio te bezoeken. Een inspirerende dag vol kunst, cultuur en creativiteit.

Gratis Tickets voor de Affordable Art Fair

Voor wie van plan is om naar de Affordable Art Fair in Amsterdam te gaan, zijn er gratis kaarten beschikbaar via een link op www.martincopier.nl. Deze beurs is een van de grootste kunstbeurzen van Nederland, waar betaalbare kunst van diverse kunstenaars wordt gepresenteerd.

Open Huizen Dag

Naast de kunstexpositie is de galerie ook deelnemer aan de Open Huizen Dag. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in het prachtige pand dat nu te koop staat. Copier licht toe: “We hebben een nieuw bedrijfspand gekocht aan de Handelskade in Gorinchem. Het pand wordt over een jaar opgeleverd en biedt veel ruimte om te werken, op slechts vijf minuten loopafstand van het station. Een spannend nieuw avontuur, maar tot die tijd blijft iedereen welkom in onze galerie in Werkendam.”