Toekomstgericht Ondernemen: BlauwZaam Symposium 2024

Gepubliceerd op 8 oktober 2024 om 09:41

 Over Circulariteit en Energietransitie

Giessenburg - Op donderdag 24 oktober 2024 organiseert Stichting BlauwZaam het dertiende BlauwZaam Symposium voor ondernemers uit de regio. Dit evenement biedt volop inspiratie van innovatieve sprekers zoals Diederik Samsom en Klaske Kruk, en geeft ondernemers de mogelijkheid om concrete stappen te zetten op het gebied van circulariteit en energietransitie, onder andere via praktische workshops en een netwerkborrel.

Het symposium vindt plaats in Zalen- en Partycentrum De Til in Giessenburg. Deze dag komen ondernemers, onderwijs en overheid samen voor inspirerende keynotes van voormalig politicus Diederik Samsom en Circular Hero Klaske Kruk, die hun visie delen op de uitdagingen en kansen rondom circulariteit en energietransitie.

Een divers en praktisch programma 

De aanmeldingen stromen binnen en daar zijn we erg blij mee," aldus Gitta Spruit, bestuurslid van BlauwZaam. “We hebben namelijk een sterk programma samengesteld met workshops van toonaangevende organisaties zoals Circo en True Growth. Deze sessies bieden praktische inzichten en handvatten om circulariteit en energietransitie direct toe te passen in de eigen organisatie."
Naast inspirerende sprekers en workshops biedt het symposium een unieke gelegenheid om kennis te maken met regionale ketenpartners en samenwerkingen te verkennen.

Gratis deelname dankzij sponsors

“Het jaarlijkse symposium is hét moment waarop belangrijke stakeholders samenkomen om kennis te delen en concrete stappen te zetten naar een duurzame samenleving.” volgens Spruit. Mis het niet en meld je vandaag nog gratis aan!” 

Het BlauwZaam Symposium wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Molenlanden, Gemeente Gorinchem, Gemeente Sliedrecht, Gemeente Alblasserdam, Platform Groene Hart Werkt!, en Provincie Zuid-Holland. 
Meld je gratis aan via: www.blauwzaam-symposium.nl

Diederik Samsom