IJsproducent Agnoli zet kaasijs op de kaart

Gepubliceerd op 4 december 2024 om 12:13

Agnoli, de innovatieve ijsproducent gespecialiseerd in ambachtelijk ijs voor de horeca, introduceert een unieke culinaire primeur: kaasijs! Met vier uitgesproken smaken – Oud Hollandse Kaas, Parmezaanse kaas, Gorgonzola en Italiaanse geitenkaas – brengt Agnoli een gedurfd en vernieuwend product op de markt, speciaal ontwikkeld voor restaurants die op zoek zijn naar verrassende smaaksensaties voor hun gasten.

De vier varianten kaasijs zijn ontworpen om de creativiteit van chefs te prikkelen en bieden eindeloze mogelijkheden voor gebruik in hartige gerechten, als onderdeel van een kaasplankje of zelfs als verrassend dessert. Agnoli’s kaasijs is niet alleen een innovatieve aanvulling op het menu, maar ook een product waarmee restaurants zich kunnen onderscheiden.

Oud Hollandse kaas ijs 

Romig ijs met de rijke, hartige smaak van Oude kaas. Deze variant voegt een verrassend element toe aan gerechten met notenbrood en is perfect als creatief hapje vooraf.

Parmezaanse kaas (DOP)ijs

IJs met de volle, nootachtige smaak van Parmezaan, een perfecte balans tussen zout en romig. Ideaal naast een risotto of als uniek onderdeel van een voorgerecht.

Gorgonzola (DOP)ijs 

Een uitgesproken pittig en ziltig ijs, gemaakt met Gorgonzola. Combineer het met zoete accenten zoals honing of vijgen, of gebruik het als element in een dessert.

Italiaanse geitenkaas ijs

Subtiel romig ijs met de frisse, licht zurige smaak van Italiaanse geitenkaas. Perfect in combinatie met mousserende wijnen en als verfijnde aanvulling op hartige gerechten.

“Agnoli denkt graag mee met de horeca en begrijpt dat elk restaurant zijn gasten iets unieks wil bieden,” zegt Alessio Agnoli, mede-eigenaar van Agnoli. “Onze kaasijsvarianten geven chefs de kans om hun gasten iets nieuws en onverwachts te laten proeven, en dat is precies wat wij willen bereiken met onze producten: innovatie en smaakbeleving hand in hand.”