Asfalteringswerkzaamheden op Stationsweg en Concordiaweg in Gorinchem

Gepubliceerd op 19 september 2024 om 11:53

Komend weekend worden er belangrijke werkzaamheden uitgevoerd aan de Stationsweg en de Concordiaweg in Gorinchem. Op zaterdag 21 september vanaf 19.00 uur gaan beide wegen tijdelijk dicht voor asfalteringswerkzaamheden. Deze afsluiting zal een impact hebben op het verkeer, maar is noodzakelijk om de wegen in goede staat te houden voor de toekomst

Wat betekent dit voor het verkeer?

Tijdens de afsluiting zal het voor verkeer in beide richtingen niet mogelijk zijn om de route te gebruiken tussen rotonde De Kom (bij het stadhuis) en rotonde Eike’s Hof (bij het politiebureau). 

Hoewel de wegen zijn afgesloten voor regulier verkeer, kunnen hulpdiensten zoals ambulances en brandweer wel langs de werkzaamheden rijden. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om dit in goede banen te leiden. Het openbaar vervoer naar het station blijft ook toegankelijk via deze route. Voor automobilisten die reizigers naar het station willen brengen of ophalen, is er een alternatieve parkeeroptie op het Stadhuisplein. 

De werkzaamheden worden naar verwachting afgerond op zondag 22 september rond 01.00 uur ’s nachts. Na afloop zal de weg weer volledig toegankelijk zijn.