Magische Kerststoet met de Kerstman

Gepubliceerd op 21 oktober 2024 om 11:45

Op zaterdagavond 14 december wordt Gorinchem een lichtjestocht gehouden. Samen met de kerstman en zijn elfjes maken we een betoverende wandeling naar de kerstboom op het Stadhuisplein, waar de kerstman samen met de (kinder)burgemeester de feestelijke lichtjes zal ontsteken.

Verzamelen om 18:00 uur bij de Buiten de Waterpoort, waar alle kinderen een vrolijke kerstmuts en een magische toverstok met licht krijgen – cadeautjes die ze mee naar huis mogen nemen. Tijdens de verzameling kunnen de kinderen alvast op de foto met de kerstman en genieten van sfeervolle kerstliedjes.

Zodra iedereen aanwezig is, gaat de kerstman voorop in zijn arrenslee. Via de vestingwallen loopt men gezamenlijk naar het Stadhuisplein. Daar worden nog enkele bekende kerstliedjes gezongen voordat het hoogtepunt van de avond plaatsvindt: het ontsteken van de lichtjes in de grote kerstboom!

Na ontsteken van de lichtjes is er nog volop gelegenheid om samen met de kerstman bij de versierde boom op de foto te gaan. Iedereen kan genieten van een kop warme chocolademelk met slagroom. Voor de ouders is er naast chocolademelk ook glühwein beschikbaar om de feestvreugde compleet te maken.

Praktische informatie:

Let op : je moet wel voor 7 december inschrijven (klik op de knop).

Tijdschema :

  • 14:00 – 18:30 Afhalen Ligthsticks, kerstmutsen en muntjes op de Buiten de Waterpoort
  • 18:00 – 18:30 Verzamelen op de Buiten de Waterpoort
  • 18:30 – 19:15 Wandeling naar de kerstboom
  • 19:30 – 19:45 Ontsteken van de lichtjes in de kerstboom
  • tot 20:30        Chocolademelk drinken, op de foto met de kerstman en liedjes zingen.