Indonesië is dichterbij dan je denkt!

Gepubliceerd op 15 augustus 2024 om 12:44

De Pasar Malam Istimewa XL maakt een grandioze comeback in de Evenementenhal Gorinchem! Van 30 augustus tot 1 september dompelt u zich onder in de magische wereld van Zuidoost-Azië. Ontdek een markt bruisend van Aziatische producten, zowel eetbaar als niet-eetbaar, en geniet van verrukkelijke eetstandjes, levendige muziek, dans en adembenemende optredens. Mis deze kans niet om de rijke Aziatische cultuur te beleven.

Pasar Malam Istimewa XL: meer dan 150 kramen

Op de Oosterse specialiteitenmarkt kunt u shoppen bij meer dan 150 kramen vol unieke en exotische artikelen. Denk aan wierook, sambal, woondecoratie, kleding en nog veel meer. Alles voor een aantrekkelijke prijs!

Makan, makan: Proef de authentieke keuken

Voor de fijnproevers is er volop keus bij verschillende restaurants met heerlijke Indonesische, Indische en Molukse maaltijden en snacks. Geniet van gerechten zoals sate ayam, gado gado, en sluit af met een verfrissende cendol. Een ware culinaire reis door de archipel!

Live entertainment: muziek en dans

De Pasar Malam Istimewa XL biedt ook volop entertainment met live muziek van fantastische bands en solo-artiesten. Daarnaast worden er prachtige dansoptredens gegeven die je meevoeren naar de warme stranden van Indonesië.

Hari Maluku: Vier de Molukse cultuur

De openingsdag van de Pasar Malam Istimewa XL op vrijdag 30 augustus staat in het teken van Hari Maluku. Dit speciale evenement viert de rijke en diverse cultuur, geschiedenis en tradities van de Molukken (Maluku). Het is een unieke gelegenheid voor Molukkers om hun erfgoed te vieren en het gemeenschapsgevoel te versterken. Bereid je voor op betoverende optredens van Molukse artiesten en dansgroepen. Bezoek de Molukse straat (Jalan Maluku) met nieuwe Molukse restaurants en geniet van de presentatie door icoon Milly Akerina.

Gamelan Expositie: gratis toegankelijk

Naast de festiviteiten is er ook een bijzondere Gamelan Expositie die gratis toegankelijk is voor bezoekers. Deze expositie biedt een unieke kans om meer te leren over deze traditionele Indonesische muziekcultuur.
Mis dit kleurrijke en culturele evenement niet en kom naar de Pasar Malam Istimewa XL in de Evenementenhal Gorinchem. Indonesië is dichterbij dan je denkt!

Datum: 30 augustus t/m 1 september
Locatie: Evenementenhal Gorinchem
Toegang: Kaarten verkrijgbaar aan de deur of online.

Voor meer informatie en ticketverkoop, bezoek deze website.