Bibliotheek Gorinchem wordt omgetoverd tot Gamewalhalla

Gepubliceerd op 7 augustus 2024 om 09:21

Op zaterdag 17 augustus 2024 transformeert de Bibliotheek Gorinchem Centrum in een waar gamewalhalla. Samen met The Mall jongerenwerk organiseert de bibliotheek een onvergetelijk game-event voor jongeren van 10 tot en met 18 jaar. Dit gratis evenement belooft een avond vol avontuur en plezier.

Wat kun je verwachten?

Jongeren stappen een andere dimensie binnen met VR-games of strijden samen met hun team voor de winst tijdens het lasergamen. Er is een spannend Fifa-toernooi en een virtuele cockpit waar deelnemers kunnen ervaren hoe het is om als een coureur over het circuit te scheuren. Daarnaast zijn de nieuwste PlayStation 5-games beschikbaar om uit te proberen.

De activiteiten beginnen om 17:00 uur, maar jongeren zijn vrij om later te komen of eerder te vertrekken. Naast de gaming-ervaringen staat achter de bibliotheek een frietkraam waar gratis verse patat en de lekkerste snacks, ook halal, worden geserveerd.

Mis dit unieke evenement niet en meld je snel aan!Voor meer informatie en aanmelden, bezoek de website van de Bibliotheek Gorinchem.

Over deze activiteit

Datum en tijd:                   Zaterdag 17 augustus 2024, van 17:00 tot 21:00 uur

Locatie:                                  Bibliotheek Gorinchem Centrum

Kosten:                                   Gratis, wel aanmelden!