Vrijkaartjes voor zomeractiviteiten

Gepubliceerd op 16 juli 2024 om 10:01

Wat geweldig dat de Voedselbank vrijkaartjes heeft ontvangen voor hun klanten! Het is inderdaad een enorme steun voor gezinnen die moeite hebben om rond te komen. Zo kunnen zij toch genieten van leuke activiteiten deze zomer zonder zich zorgen te maken over de kosten. Heb je al plannen gemaakt voor welke activiteiten je wilt bezoeken?

Het eerste evenement waarvoor gratis kaartjes beschikbaar waren, was het Hippiefestival. Dit festival heeft inmiddels plaatsgevonden. Dankzij de gratis kaartjes konden verschillende bezoekers dit evenement bijwonen.

Ook  het Timmerdorp zet zich in voor de Gorinchemse minima! Dankzij de steun van de gemeente en sponsors kunnen kinderen van minderbedeelde gezinnen weer genieten van dit leuke evenement. Het is ook fantastisch dat de inschrijving dit jaar bij de Voedselbank plaatsvond. Het enthousiasme van de kinderen is al merkbaar, dus ik wens ze alvast heel veel plezier!

Het is tevens mooi om te horen dat ook de jeugd van klanten van de Voedselbank kan genieten van het Zomerfeest Gorinchem dankzij vrijkaartjes. Dit soort samenwerkingen maken echt een verschil in de gemeenschap. Een grote dank aan alle organisaties die dit mogelijk maken!