Kunstbeurs in Evenementenhal Gorinchem

Gepubliceerd op 21 oktober 2024 om 12:38

Op zaterdag 16 en zondag 17 november presenteert de Evenementenhal Gorinchem de kunstbeurs, waar meer dan 120 kunstenaars hun mooiste werken tentoonstellen. Deze kunstbeurs biedt een unieke gelegenheid om hedendaagse kunst in diverse stijlen te bewonderen en de kunstenaars zelf te ontmoeten.

Naast de indrukwekkende kunstwerken vinden er tijdens de beurs enkele bijzondere gebeurtenissen plaats. Op de beurs wordt het Jaarboek Kunstenaars 2025 officieel gepresenteerd, een verzameling van de beste werken van dit jaar. Het boek is tijdens de beurs voor het eerst verkrijgbaar, en bezoekers kunnen een ticket kopen dat inclusief een exemplaar van het jaarboek is.

Een van de hoogtepunten van het evenement is de feestelijke uitreiking van de trofee aan de Kunstenaar van het Jaar 2025, die tijdens de kunstbeurs bekend wordt gemaakt. Deze prijs is een erkenning voor uitzonderlijk talent en artistieke prestaties in Nederland.

Openingstijden en tickets: De beurs is op beide dagen geopend van 11:00 tot 17:30 uur. Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende ticketopties:

  • Regulier ticket: Toegang voor één dag naar keuze.
  • Weekend ticket: Een passe-partout waarmee je beide dagen kunt genieten van de kunst.
  • Ticket inclusief Jaarboek Kunstenaars 2025: Met dit ticket ontvang je toegang tot de beurs én het officiële jaarboek, dat je ter plaatse kunt afhalen.

De Nationale Kunstdagen zijn op zaterdag 16 en zondag 17 november in de Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2 in Gorinchem van 11.00 tot 17.30 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.kunstdagen.nl/bezoeken. Bij invoeren van kortingscode STADG24 wordt een korting van 50% gegeven.