Home

Gorinchem – 10-8-2017 – De internationale in Nederland gevestigde indie brass band Molino speelt woensdag 30 augustus in De Grote Kerk Gorinchem. Het concert start om 12:15 uur.

Over de band Molino
De band Molino heeft een bezetting als een brass band, maar is veel meer dan dat! De muziek van de in Amsterdam gevestigde internationale groep heeft invloeden uit elektronische muziek, avant-garde, jazz, britpop, folklore en gecomponeerde muziek! De band won al de Pitch competitie van het Grachtenfestival in Amsterdam, gaf een uitverkocht concert in het Amsterdamse Goethe Instituut, stond in de finale van The Records van de Keep an Eye foundation, speelde meerdere keren op de Nederlands publieke landelijke Radio 4 en NPO Radio 6 en speelde onder andere op Festivals als So What’s Next, het Oranjewoud Festival Cross-Linx en InJazz.