Creatief aan de slag in de vakantie

Kinderen hoeven zich in de zomervakantie niet te vervelen, want er zijn volop activiteiten in Bibliotheek Gorinchem. Van 25 juli t/m 29 augustus kan iedereen t/m 12 jaar elke donderdag creatief aan de slag tijdens een toffe workshop. Van een gave vlog maken tot een heus pop-up knutselen, er is van alles te doen! De workshops duren allemaal van 10.00 tot 12.00 uur. Kijk hieronder snel of er iets leuks tussen zit voor jou.

25 en 26 juli – Workshop vloggen

Onder leiding van docente Marleen van Zwienen van Jeugdatelier Gorinchem duik je in de wereld van vloggers, dé sterren van nu. In twee lessen legt Marleen uit hoe je zelf de leukste filmpjes maakt en krijg je uitleg over de camera en nabewerking. Daarnaast kies je zelf een onderwerp waar je een toffe film over maakt! De workshop bestaat uit twee lessen op donderdag 25 en vrijdag 26 juli. Aanmelden kan t/m 18 juli bij de balie van de bibliotheek of via mwindhorst@debibliotheekaanzet.nl. Voor kinderen vanaf 10 jaar. Vergeet je smartphone niet!

1 en 29 augustus – Workshop 3D-pen

Op 1 en 29 augustus komt Marleen van Zwienen weer langs voor een creatieve workshop 3D tekenen met een échte 3D-pen. Je krijgt uitleg over de techniek en mogelijkheden van de pen en natuurlijk ga je zelf aan de slag om een mooie creatie te maken. Aanmelden voor beide data kan bij de balie van de bibliotheek of via mwindhorst@debibliotheekaanzet.nl. Voor de workshop van 1 augustus kan dit t/m 25 juli en voor de workshop van 29 augustus t/m 22 augustus. Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Kom je ook langs?


8 augustus
Maak je eigen pop-up boek

Eerst bedenk je een verhaal, je maakt een schets en dan… Door te tekenen, vouwen, knippen en plakken maak je op 8 augustus jouw eigen 3D-pop-up boekje of kaart. Als je jouw boekje openvouwt klappen de 3D-onderdelen omhoog. Marleen van Zwienen helpt je met knutselen. Aanmelden kan t/m 1 augustus bij de balie van de bibliotheek of via mwindhorst@debibliotheekaanzet.nl.

Praktische informatie

  • Wat: Creatieve zomerworkshops
  • Wanneer: Van 24 juli t/m 29 augustus | donderdagen | 10.00 tot 12.00 uur
  • Waar: Bibliotheek Gorinchem
  • Toegang: Gratis | aanmelden verplicht