limonadebrigade

Vrijdagochtend 20 september gaat Iris (therapeut, coach en trainer) samen met jullie op zoek naar mogelijkheden voor het vinden van een juiste balans tussen werk en gezin. Werk en gezin in balans, het klinkt zo mooi, dat willen we allemaal wel. Het zou dan ook handig zijn als er een formule, methode of stappenplan bestond om dit te realiseren, maar helaas.

Wel kun je beginnen met onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om je werk en gezin in balans te houden. Bijvoorbeeld door te beginnen om goed voor jezelf te zorgen of door patronen waar jij stress van krijgt te doorbreken. Of…?

Eigen foto

Wil je hier graag meer over weten? Kom deze ochtend dan naar het MamaCafé en ga samen met Iris en andere moeders op zoek naar jouw mogelijkheden voor het vinden van de juiste balans.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 – 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina MamaCafé Gorinchem.