foto’s: Verhage

Op dinsdag 5 maart zijn de deuren van de gloednieuwe Verhage store in Gorinchem officieel geopend. De winkel, met een oppervlakte van 139m² en een terras met ca. 30 zitplaatsen, is gevestigd in Hoog Dalem, een nieuwe wijk volop in ontwikkeling aan de oostzijde van de Zuid-Hollandse vestingstad.

Het gelijknamige winkelcentrum ligt centraal in Oost-Gorinchem en heeft een diversiteit aan winkels en een gunstige ligging. Een nieuwe hotspot voor de lokale bewoners.

Veel aandacht is uitgegaan naar de uitstraling, vormgeving en het interieur, om zo het uit-eten-gevoel optimaal te benadrukken.

Loes Overgaauw gaat als franchisenemer deze nieuwe winkel exploiteren. Ze is 24 jaar en geboren én woonachtig in Gorinchem, en heeft ruim anderhalf jaar als bedrijfsleider gewerkt bij de Rotterdamse Verhage vestiging in de wijk Beverwaard.

De winkels worden bevoorraad door de mannen van hun exclusieve groothandel: Verhage Food Service. Eind jaren ’70 opgericht om de eigengemaakte kroketten rond te brengen, maar inmiddels verantwoordelijk voor de toevoer van ruim 700 verschillende producten afkomstig van bijna 100 leveranciers.