Op de laatste dag kwam IFC uit HI Ambacht op bezoek. IFC wordt getraind door oud Unitasser Robert Verbeek, die samen met zijn kameraad Ben Rüter allereerst even wat handjes kwam schudden met oude bekenden.

Halverwege de competitie is Verbeek ingestapt als trainer na het ontslag van Virgil Breetveld. IFC stond nog in de gevarenzone, dus het moest aan de bak. Daar was in de eerste helft niets van te merken.

Unitas , dat met Pascal van Arkel (15 jaar) en David van Boxtel (16 jaar) in de basis , aan de wedstrijd begon had het niet moeilijk tegen IFC.

De doelpunten waren 2x van Armand Selmani. Eerst een afronding van een fraaie individuele actie van Yassin Ouja en de tweede via een strafschop in de 45e minuut, nadat Mounir El Ouazizi over de knie was gegaan in het strafschopgebied.

De ruststand van 2-0 was dus niet vreemd.

In de tweed helft tapte IFC uit een heel ander vaatje. Het tempo ging omhoog en binnen 8 minuten was het 2-2. Een kopbal van Joey Grootenboer en een afronding van een aanval door Noël Goossens.

In minuut 56 scoorde Mounir El Ouazizi uit een assist van Daniël Alexander een knappe goal waardoor het weer 3-2 werd. IFC ging nog meer risico nemen en daar had Unitas van moeten/kunnen profiteren, maar zelfs alleen voor de keeper met zijn twee mislukte dat een aantal keren.

De wedstrijd werd uiteindelijk beslist door 2 penalties voor IFC die beide werden benut door aanvoerder Slingeland.

Eindstand 3-4.

IFC veilig en Unitas gaat de nacompetitie in.