Op de foto: Mo Hammouti (midden) met links Danny van Heumen (voorzitter SVW) en rechts Elwin Lammers (penningmeester).

Mohammed Hammouti zal in het nieuwe seizoen de trainer zijn van het team, dat het afgelopen seizoen uitkwam als JO17-1 o.l.v. SVW coryfee Patrick van Santen. Mo heeft enorm veel kennis en ervaring opgedaan in zijn succesvolle voetbalcarrière en SVW is dus trots, dat de voormalige E-pupil van SVW terug is bij de club en alle opgedane kennis en ervaring kan ‘ overbrengen op de jeugdspelers van SVW.

Op vijfjarige leeftijd werd hij lid van SVW en is hij in het betaalde voetbal terechtgekomen. Hij werd op zijn negende jaar namelijk gescout door Feyenoord. Mo speelde toen in de E-pupillen bij SVW en maakte in 1 seizoen 119 doelpunten! Dat was de Rotterdamse topclub dus niet ontgaan en hij werd ingelijfd in de Jeugdopleiding. Bij Feyenoord heeft Mo tien jaar gevoetbald in respectievelijk de jeugdopleiding en het belofteteam en samen gespeeld met jongens als Royston Drenthe en Jonathan de Guzman. Hammouti voetbalde na zijn periode bij de beloftes van Feyenoord nog voor het belofteteam van ADO Den Haag. ,,Daar ben ik afgeknapt op het betaalde voetbal.”, aldus Mo. “Ik heb toen gekozen voor een andere toekomst en voor het amateurvoetbal”. In eerste instantie kwam hij een aantal jaren uit voor LRC, waarmee hij de landelijke amateurbekerfinale speelde, tegen Barendrecht.

Daarna heeft Mo zes seizoenen bij Kozakken Boys gespeeld, o.a. onder trainer Danny Buijs (nu trainer van FC Groningen). Bij Kozakken Boys speelde hij ook de onvergetelijke bekerwedstrijd tegen Ajax (die Ajax ternauwernood wist te winnen). Na die zes seizoenen bij Kozakken Boys koos hij weer voor LRC en nu keert Mo terug bij de club waar ooit zijn voetballoopbaan begon.

Mo is een sympathieke jongen, goedlachs, welbespraakt en een makkelijk in de omgang. Hij heeft bovenal een heldere en goed doordachte voetbalvisie. Mo Hammouti : Een trainer die jeugdspelers heel veel kan leren vanuit zijn grote kennis en ervaring opgedaan gedurende zijn prachtige voetballoopbaan. Hij kijkt er dan ook naar uit om met jeugdspelers van S.V.W. aan het werk te gaan.