Hoe verloopt het openbaar vervoer? Op die vraag hoopt Hans van Mourik, van Fractie van Mourik van de gemeenteraad van Gorinchem een beter beeld te krijgen. Daarom heeft Fractie Van Mourik een bijeenkomst in het gemeentehuis van Gorinchem met een aantal betrokkenen uit het concessiegebied, reizigers en mensen die ov-enthousiast zijn. Het gaat om een eerste verkenning en het ophalen van informatie hoe het ov rond Gorinchem verloopt in de eerste 3 maanden.

Qbuzz gaat vanaf 31 maart verbeteringen doorvoeren zo deelt de media mee. Géén idee of er rond Gorinchem nog zaken gaan veranderen met Qbuzz. Dat een en ander met openbaar vervoer rond Gorinchem nog niet zo soepel verloopt is van Mourik wel duidelijk. Sinds de overgang van het openbaar vervoer van Arriva naar  Qbuzz in december heeft hij geregeld contact met reizigersgroep van Qbuzz in de regio. Waar kunnen verbeteringen worden aangebracht.  

Belangstellenden zijn van harte welkom vrijdagmorgen 15 maart van 09:00 uur tot 10:30.  Als men van plan is te komen, graag even een email naar h.v.mourik@gorinchem.nl ivm de ruimte of om de laatste informatie te ontvangen.