Wat vindt u van de bereikbaarheid, het verkeer en het vervoer in Gorinchem? Laat het ons weten!

Bereikbaarheid, verkeer en vervoer zijn belangrijk in de gemeente Gorinchem. De gemeente kan proberen snel knelpunten op te lossen. Maar wil ook rekening houden met nieuwe ontwikkelingen, zoals duurzaamheid.

Vragenlijst

Om een goed plan voor de korte én de lange termijn te maken, heeft de gemeente uw mening nodig over de huidige verkeerssituatie en het gebruik van vervoersmiddelen. Laat het ons weten door de online vragenlijst in te vullen via ons Digipanel.

Invullen kan tot en met 21 juli.

Meer informatie

Meer informatie over het Digipanel leest u op de pagina Digipanel

1 REACTIE

  1. Eind vorige maand reed ik met mijn scootmobiel over het Eind in de richting van Buiten de Waterpoort. Ik had ervoor gekozen om lekker langs het water te rijden. Dat ging prima tot aan de Sluis, want daar plofte de scootmobiel ineens van de stoep af. Ineens was het Eind niet meer zo gelijkvloers als ik dacht. Het liep gelukkig goed af, maar ik wilde toch weten waarom ik dit niet had zien aankomen. Toen bleek dat hier een klein oppervlak langzaam omhoog liep, maar ook dat vanaf een scootmobiel of rolstoel moeilijk kon zien door het lagere standpunt (doordat je zit).
    Daarop nam ik contact op met de wethouder die zeer snel reageerde en het direct uit zou laten zoeken. Over de afhandeling door de gemeente niets dan lof, want dezelfde dag kreeg ik antwoord van de stedenbouwkundige van de gemeente, dat goed aanneembaar klonk. Om het kort te houden: Dit kon helaas niet anders door de afwatering van het gebied en direct zou worden bekeken of het e.e.a. duidelijker gemaakt kon worden. Ook aan deze toezegging voldeed men snel. Op de plaats waar het mis kon gaan, werden een aantal fietsnietjes (hekjes om fiets tegenaan te zetten) geplaatst om te voorkomen dat je ongemerkt naar het hogere deel kon rijden en veilig het eind van het Eind kon bereiken. Niets anders dan lof dus voor deze snelle actie.

    Vandaag verscheen het bovenstaande artikel. Daarin zegt de gemeente dat zij om een goed plan voor de korte én de lange termijn te maken, uw mening nodig heeft over de huidige verkeerssituatie en het gebruik van vervoersmiddelen. Laat het ons weten door de online vragenlijst in te vullen via ons Digipanel. Nog enthousiast over de afwerking van het hoogteprobleem zocht ik direct de vragen lijst op om als goed burger mee te werken om de stad nog meer te verbeteren. De domper kwam al bij de eerste vraag.
    Deze werd gesteld aan gezonde mensen. Voor mensen met een lichamelijke handicap was hier weinig te antwoorden. Ik rijd geen auto, geen bromfiets/scooter, geen fietsen, te voet is voor mij niet van toepassing en van openbaar vervoer heb ik al 7 jaar geen gebruik van kunnen maken.

Comments are closed.