Restaurant Kampanje in Hardinxveld-Giessendam is de plek waar donderdag 11 april 2019 een benefietdiner met veiling en muziek plaatsvindt Organisator is de Lionsclub Alblasserwaard Tablis en de avond is bedoeld om gelden bijeen te krijgen voor Stichting Semmy, die strijdt tegen hersenstamkanker bij kinderen. Ook voor u is nog plaats om hieraan deel te nemen.

Restaurant Kampanje zorgt ervoor dat er een goed diner op tafel komt en dat de smaakpapillen van de deelnemers worden gestreeld. De bijpassende wijn is deze avond bij de prijs inbegrepen.

De muziek komt voor rekening van de lokale Folkband Sheppards Pie. Dat garandeert een heerlijke avond aantrekkelijke Ierse folkmuziek, wat u swingend gaat beleven.

De veiling van de ingebrachte goederen en diensten gaat zorgen voor vele momenten van spanning en plezier, waarbij en passant geld wordt gegenereerd voor het goede doel van de avond. Er kunnen overigens ook nog te veilen kavels, goederen en diensten worden ingebracht.

De avond is een onderdeel van de landelijke Lions Actie voor Stichting Semmy. Deelnemers betalen € 65,– per persoon, waarvan gegarandeerd € 25,– ten goede komt aan de Stichting Semmy. Aanmelden voor het benefietdiner kan via email: djdejong@planet.nl (Dick de Jong), of telefonisch: 06-51548174 (Jesse van Meerkerk). Kom ook in actie en meld u alsnog aan!

Wendy van Dijk en Youp van ’t Hek, twee bekende Nederlanders, die beide ambassadeur zijn van de Stichting Semmy