Zakelijk koffieleverancier Fortune Coffee organiseert voor het tweede jaar op rij de verkiezing ‘Koffiecorner van het jaar’. De koffiecorner is een centrale plek in de organisatie en daarmee vaak een belangrijk visitekaartje. Bezoekers worden ontvangen, gasten of collega’s ontmoeten elkaar en er ontstaan nieuwe ideeën. Uit de vele inzendingen met foto’s van koffiecorners uit het hele land zijn 23 bedrijven genomineerd als regiowinnaar. In Gorinchem sleept Nij Linge Kinderwenscentrum, Edisonweg 20, de regiotitel in de wacht. Zij gaan nu door naar de landelijke verkiezing.

Bij Nij Linge Kinderwenscentrum zijn ze verheugd met de regiowinst. Tamara Hennekes zegt: “In alle voorbereidingen naar de opening van Nij Linge proberen wij het op vele fronten zo comfortabel mogelijk te maken voor onze toekomstige patiënten. Het is vaak een heel intense, spannende tijd, dus er moest ook goed nagedacht worden over de inrichting van de wachtkamer. Het contact met Fortune was snel gelegd. We vinden het beiden belangrijk dat patiënten kunnen genieten van de comfortabele en gezellige koffiecorner met een goede kop koffie.”

Koffie met aandacht 

In de huidige tijd van online werken en minder ontmoetingen vindt de koffiespecialist het belangrijk dat de koffiemomenten die er zijn, zo comfortabel mogelijk zijn. Door regelmatige klantbezoeken, advies over de juiste automaat en een reis langs verschillende soorten koffie laat Fortune Coffee zien dat het anders kan. Koffieadviseur Arjan van Ballegooijen van Fortune Coffee uit Gorinchem over de verkiezing: ‘’Met koffie kun je mensen op hun gemak stellen, en dat is bij Nij Linge Kinderwenscentrum van groot belang. De koffiecorner moet de juiste sfeer, beleving en rust uitstralen. Mensen komen hier met een verhaal, dus moeten zij goed ontvangen worden. Dat is goed gelukt in deze koffiecorner.”

Vakprijs en goed doel

De vakjury selecteert drie winnaars die de titel ‘Koffiecorner van het jaar 2019’ mogen dragen. Deze jury bestaat uit de winnaar van 2018, Aart Jan Post van ‘Thuis in Bouwen’, Corné van Waay van Van Waaij Interieurs en Ton van der Tang, directeur van Fortune Coffee. Tevens mogen de winnaars dit jaar een cheque overhandigen aan een regionaal goed doel naar keuze. Eind mei vindt de feestelijke uitreiking plaats van de titel ‘Koffiecorner van het jaar’ voor de mooiste koffiecorners van Nederland.

Stemmen publieksprijs

Daarnaast is de stemronde gestart voor de publieksprijs. Tot 7 mei kan iedereen stemmen op de mooiste koffiecorner via https://www.fortune.nl/koffiecorner/. Onder de stemmers worden Tony’s Chocolonely repen verloot.