foto’s: Spieren voor spieren en Jan de Bruin (Jan van Arckel)

Ameide – Op 15 juni 2019 wordt in Ameide het Nederlands Kampioenschap Jeugdwielrennen georganiseerd. De toekomst voor het Nederlandse wielrennen wordt hier geboren. Worden deze kampioenen de opvolgers van Fabio Jakopsen of Tom Dumoulin? We gaan het beleven!
Het thema van dit kampioenschap is ‘gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren’.
Daarom werkt de organisatie van dit NK graag samen met Stichting Spieren voor Spieren.

Acties Spieren voor Spieren

Rondom en op de dag van het NK Jeugdwielrennen worden acties gehouden om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor Stichting Spieren voor Spieren. Het doel van deze stichting is om spierziekten bij kinderen te verslaan. Het team van NK Jeugdwielrennen draagt daar graag een steentje aan bij.
Er zijn spierballenloopjes gehouden en er is een verloting op 15 juni vanuit de kraam op de wielermarkt van Spieren voor Spieren. Ook verkopen we pannenkoeken op 15 juni op de wielermarkt. Kom die zeker proeven! Met stroop en poedersuiker of met ijs en slagroom. Héérlijk.
Loten voor de verloting zijn vanaf 12 juni in voorverkoop te koop bij Keurslager Muilwijk en Marjolein Bakplaats in Ameide en op 15 juni ook in de permanence en in de marktkraam van Spieren voor Spieren op De Dam in Ameide. Een lot kost één euro en voor vijf euro krijgt u zes loten. Wie loten koopt krijgt een ‘Ik Doe Mee’ sticker opgeplakt.

Online mee doen

Ook online kunt u loten kopen. Maak uw bijdrage (donatie) over naar Spieren voor Spieren IBAN: NL36INGB00000332. Vermeld in de omschrijving uw emailadres en de letters NK. Wij reserveren dan voor u lotnummers en u doet mee met het geweldig mooie prijzenpakket.
Win een taart van Marjolein van Til, finalist van heel Holland Bakt, of een worstenpakket van Keurslager Muilwijk, een gesigneerd shirt van een bekende wielrenner of een vip-arrangement voor NK Wielrennen 30 juni 2019 in Ede. Er zijn nog veel meer prijzen. Dus: Doe mee en loop op 15 juni met die mooie ‘Ik doe mee’ sticker in Ameide.

Barbara de Loor maakt samen met kind ambassadeurs tussenstand bekend op 15 juni

Vanaf 15.00 uur op 15 juni, zal Barbara de Loor, Topsport ambassadeur van Spieren voor Spieren en een goede bekende van de regio, in Ameide zijn, samen met de kind ambassadeurs Lenn en Guus. Ze zullen samen startschoten geven, huldigen doen en prijzen uitreiken. Ook zullen ze de tussenstand bekend maken van de opbrengst voor Spieren voor Spieren rond 19.00 uur.
De definitieve opbrengst wordt bekendgemaakt op 30 juni bij het NK Wielrennen 2019 in Ede. Wie er in Ede ook bij wil zijn moet loten kopen.