Buurtvereniging De Watertoren organiseert op zondag 17 maart van 11.00 u tot 16.00 u een Lentefeest, waarbij iedereen welkom is! Met z’n allen brunchen en daarna gezellig meedoen met alle activiteiten die De Aanlegsteiger te bieden heeft. Locatie: Vissersdijk 30 te Gorinchem.

Brunch 11.00 – 13.00 uur

Neem iets te eten mee, ruil het met een ander en schuif gezellig aan! Om 11.00 uur starten we met de brunch in de grote zaal. Iedereen neemt zelf iets te eten mee om op de buffettafel te zetten, de buurtvereniging zorgt voor gedekte tafels, koffie, thee, jus d’orange en limonade.

Doe-gezellig-mee middag 13.00 – 16.00 uur

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er allemaal te doen is in De Aanlegsteiger? Tijdens de doe-gezellig-mee middag presenteren de gebruikers/huurders van De Aanlegsteiger hun activiteit én nodigen ze iedereen uit mee te doen. Zo kan je bij, bij Theo dammen, bij Ali schilderen, en op de peuteropvang kan je geschminkt worden. Verder krijg je de mogelijkheid om met de dansgroepen (Linedance en Detonation) en het Meezingcafé mee te doen.

Kortom, het belooft een gezellige zondag te worden aan het begin van de lente.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@buurtverenigingdewatertoren.nl 

of te bellen naar: 06 83 53 53 43 (Whatsappen kan ook)

Laat even weten voor 14 maart met hoeveel volwassenen en kinderen je komt én wat je meeneemt. De buurtvereniging kan dan, zo nodig, aanvullen.