Vrijdag 20 september
Aanvang 20.30 uur

Inkom €. 10,–

Kasper van der Laan “1 kilo”

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

Foto: Aisha Zeijpveld

Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, en is lid van Comedytrain. ”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” – de Volkskrant

Zaterdag 21 september
Aanvang 20.30 uur
Inkom €. 10,00

Maartje en Kine “Hoge Noot”

Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor! Maartje & Kine weten hun publiek te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier. Alles wordt gecombineerd met hun geliefde klassieke muziek: van swingjazz, opera en balkan tot gypsy met elektronische invloeden, gebracht met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

“Hoge Noot” is de vierde landelijke theatertour van Maartje & Kine. Dit virtuoze duo is tevens bekend van hun optredens bij o.a. Podium Witteman, DWDD, Top 2000 à gogo, Volgspot, Lowlands, Concert At Sea en hun columns op Radio 2 en 3FM. Ook delen ze regelmatig hun blik op de actualiteit, zoals in de “Groninger Rhapsody”, ruim anderhalf miljoen keer bekeken op sociale media.

Foto: Corné van der Stelt

Dinsdag 24 september
FILMHUIS
Aanvang 20.15 UUR
Entree €. 8,00 incl. kopje koffie of thee

Les Frères Soeur

De broers Soeur hebben de cinema niet uitgevonden maar dat verhindert hen niet om zelf een film te maken. Zij hebben een scenario geschreven dat geen enkele regisseur of producent wil.

Hun verhaal is te lang, erg ingewikkeld en onsamenhangend. Op een avond, waarvoor niemand hen heeft uitgenodigd, voegen ze zich onder de gasten, allemaal mensen uit de filmwereld. Om hun doel te bereiken zijn ze tot alles in staat.