Vrijdag 3 mei
Aanvang 20.30 uur

Inkom €. 10,–

Toch bedankt (try-outs)

Begijn is al meer dan tien jaar een graag geziene gast op de Nederlandse podia om zijn eigenzinnige stijl. “… een waarachtig brok stand-up met een ferme knipoog naar het Nederlandse cabaret” schreef een Vlaams dagblad.

Begijn is een veelzijdig man: comedian, tv-maker, foute vriend en voor altijd verbonden aan de hilarische auditie voor ‘So you think you can dance’. Zijn grote liefdes wielrennen en vogelspotten zijn de leidraad voor theatershows en podcasts geweest, maar nu is het weer tijd voor een comedy-solo op de Nederlandse en Vlaamse theaterpodia.

Een unieke gelegenheid om deze sympathieke Vlaming en zijn wereld vol prikkels, emoties en chaos weer eens te ervaren.

Zaterdag 4 mei
20.30 uur
Inkom €. 10,00

Korczak en de kinderen, met Evert de Vries

Zie uitgebreid artikel

Dinsdag 7 mei
Dinsdagmiddag Film café
Aanvang 14.30 UUR
Entree € 7.50 incl. kopje koffie of thee

17 filles

In een door de crisis getroffen stadje aan zee besluiten zeventien studentes een zeer drastische beslissing te nemen. Helemaal onverwacht en onbegrepen door de jongens en volwassenen beslissen de meisjes om samen zwanger te worden. Gebaseerd op een recent waargebeurd verhaal.

Dinsdag 7 mei
FILMHUIS
Aanvang 20.15 UUR
Entree € 7.50 incl. kopje koffie of thee

Estiu 1993/ summer 1993

De zesjarige Frida kijkt toe als de spullen van het appartement van haar overleden moeder worden ingepakt worden. Haar vrienden volgen haar auto te voet en wuiven haar gedag. Hoewel ze welkom is bij de familie van haar oom is het slechts zeer langzaam dat Frida begint te wennen aan haar nieuwe huis op het platteland, ver van Barcelona. Momenten van jeugdige uitbundigheid wijken voor peinzende onthechting. ’s Nachts bidt Frida voor haar moeder, die ze mist.