Dinsdag 12 maart j.l. bestond kapsalon Roshin Style in Gorinchem precies een jaar. Dit vierden zij door onder andere de dagomzet aan de cliënten van Syndion te schenken.

Deze Syrische kappers runnen samen sinds een jaar hun kapsalon Roshin Style aan de Langendijk in Gorinchem. Omdat het echtpaar zo dankbaar is dat zij in Nederland een nieuw bestaan op hebben kunnen bouwen, wilden zij met hun jubileum iets betekenen voor mensen met een beperking. In de kapsalon werkt Karima, zij wordt begeleidt door een jobcoach van Syndion. Zo ontstond het idee om iets te doen voor de cliënten van Syndion.

Syndion gaat samen met de eigenaren bekijken hoe zij dit bedrag zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten voor de cliënten. De feestelijke dag werd afgesloten met Syrische hapjes, taart en een drankje. Daarna werd de envelop met de dagomzet overhandigd aan Emiel en Irma, twee cliënten van Syndion, vergezeld door Syndions bestuurder Harry Vogelaar.


Syndion is een zorgaanbieder die mensen met een beperking ondersteunt zodat zij op hun eigen manier kunnen deelnemen aan de samenleving en zelf keuzes kunnen maken.

De vraag van de cliënt is bepalend voor het aanbod van Syndion. Syndion biedt ondersteuning bij wonen, scholing en dagbesteding in drie regio’s: Drechtsteden, Alblasserwaard en het Rivierengebied.

Kijk ook op www.syndion.nl.