In Nederland staan we voor een grote duurzame uitdaging. In 2050 moeten namelijk alle woningen CO2-neutraal zijn. Maar hoe zorgen we er met elkaar voor dat we hier over 30 jaar nog steeds leuk, leefbaar en betaalbaar kunnen wonen? 

Samen met onze huurders, samenwerkingspartners en medewerkers wil Poort6 zich inzetten om groene, duurzame wijken en buurten te creëren in Gorinchem. Waar we vol plezier leven, wonen en werken. Nu en in de toekomst. Maar dan moeten we wel met elkaar aan de slag. Ook al klinkt 2050 nog ver weg. De toekomst begint vandaag.

Denk mee en laat u inspireren!
Huurt u bij Poort6 en bent u geïnteresseerd in duurzaamheid? Lijkt u het leuk om met ons mee te denken over een Duurzaam Poort6? En wilt u zelf ook inspiratie opdoen? Meld u dan aan voor onze inspiratiesessie op dinsdag 21 mei van 20.00 tot 21.30 uur bij het Natuurcentrum Gorinchem.

Deze avond hebben we een inspirerende spreker te gast: Helga van Leur. De meteoroloog en voormalig weervrouw bij RTL Nieuws deelt deze avond haar kennis over het weer, het klimaat en het besparen van energie. Daarnaast gaat zij met ons op een leuke manier in gesprek over duurzaamheid. Zo gaat u gegarandeerd geïnspireerd naar huis! En met alle opgehaalde ideeën helpt u ons om onze route naar een Duurzaam Poort6 te bepalen.