Gorinchemse Handbalvereniging Viert 50 jarig jubileum

Met een bijna 100 tal gasten, leden, genodigden en  betrokkenen bij Achilles, hebben we een memorabel feest gevierd op ons handbal complex.

Onze voorzitter Henry de Cock opende het feest met een korte uitleg over onze mooie plannen in Gorinchem Oost en het uitbrengen van een toost op een mooie toekomst!

foto: Ruud Koedam

Met toespraken van vertegenwoordigers van de gemeente Gorinchem, dhr. Joost van der Geest, van wie we een cheque ter waarde van 500 euro ontvingen, en

Dhr. Marcel de Kort, vertegenwoordiger van het Nederlands Handbal Verbond, overhandigde de vlag van het NHV.

Ook dank aan onze enthousiaste sponsoren Bakker de Jager, die een taart van 1x1m aanbood, Fysio Physical Performance, Flamboyant Ontwerp, Alblasserwaardsche Verzekeringen en Hanna Events, voor hun bijdragen, in welke vorm dan ook, aan dit geweldige feest.

foto: Ruud Koedam

Onder begeleiding van de professionele gangmaker, DJ Henry Wessels, werd er tot het laatste uur genoten.

Nu, bijna 3 weken later genieten we nog na, maar weer vooruitkijkend naar ons volgend evenement, namelijk de handbalclinics in Sporthal de Hoefslag, op 9 november aanstaande. Op onze Facebook pagina @handbalAchilles, hebben we daar eerder berichten over geplaatst. De clinics zullen begeleid worden door top handballer Leon van Schie, oud speler van het Nationaal Handbal herenteam.

Iedereen is van harte welkom om deze activiteiten te komen bekijken, of actief deel te nemen!