Politie zoekt getuigen

Update: 28-6-2019
 De politie zoekt getuigen van een overval op een supermarkt in Vuren, ook al is de eerste verdachte al aangehouden. Woensdagavond kwamen twee mannen de supermarkt aan de Mildijk binnen en bedreigde het personeel met een mes. Eén van de personeelsleden werd mishandeld; hij kreeg een schop waardoor hij lichtgewond raakte.

Dankzij een alerte getuige die het kenteken van de weggereden auto zag, is donderdag een 18-jarige man uit Gorinchem aangehouden. Hij wordt verhoord over zijn aandeel. Het onderzoek loopt nog naar de andere dader(s).

Verschillende getuigen hebben zich al gemeld. Daardoor weet de politie dat de daders donkere kleding droegen. De daders zijn vermoedelijk tussen de 15 en de 20 jaar, beiden zijn rond de 1.80 meter lang en droegen een trui met capuchon. Wie iets heeft gezien en nog niet met de politie heeft gesproken, kan bellen met 0900-8844.


Update: Zie meer info in AD Rivierenland

https://www.ad.nl/rivierenland/supermarkteigenaar-blijft-nuchter-na-overval-ik-had-liever-dat-ze-voor-een-halfje-bruin-kwamen~a85fb9ce/?


Woensdagavond 26 juni werd in Vuren een Spar supermarkt aan de Mildijk gewapend overvallen. Dit gebeurde omstreeks 18.30 uur.

Verder is nog weinig bekend over deze overval. Ook niet wat voor wapens zijn gebruikt.

Max Liet

De politie is nog op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van de overval of andere informatie hebben.

Men zoekt naar 2 daders, leeftijd: omstreeks 20 jaar. Lengte: ongeveer 1.85, gespierd figuren in zwarte kleding.

Bellen naar: 0900-8844 of als u de daders meent te zien. Zelf geen actie ondernemen bel direct 112.

Max Liet