Gorinchem (36.000 inwoners)  is een historische vestingstad met vooruitstrevende ambities en uitdagende vraagstukken op velerlei gebied. De gemeentelijke organisatie met ca. 300 medewerkers ondersteunt het gemeentebestuur bij het uitwerken en realiseren hiervan.

Op dit moment loopt er een organisatieontwikkelingstraject en eind mei wordt een nieuwe organisatiestructuur ingevoerd. Er komen 12 teams, concern-control en een strategisch adviseur rechtstreeks onder de directie.

Alle “sleutelfuncties” (waaronder de teammanagers) worden opnieuw ingevuld: deels met interne kandidaten en deels via externe werving. De nieuwe structuur moet de verdere ontwikkeling van de organisatie ondersteunen. Mogelijk maken, vakmanschap, vertrouwen, verantwoordelijkheid, eigenaarschap, openheid en samenwerken met elkaar en met de stad zijn hierbij kernbegrippen.

En niet onbelangrijk: Gorinchem wil een leuke – zo niet de leukste – werkgever zijn waar medewerkers zich kunnen ontwikkelen en met veel plezier werken. Zo zoeken wij vijf enthousiaste teammanagers: https://lnkd.in/dEiQdg7