Zondag 17 maart – €.12,50

@eeez bestaat uit zes allround muzikanten: Rob Lenselink, Erroll Antonie, Jan Kroon, Paul Scheepmaker, Jeroen van Klooster en Peter Lit. Muzikanten met jarenlange ervaring in de soul, de blues, funkrock, jazz-fusion en alles wat daar tussenin zit. 

Wat hen bij elkaar heeft gebracht is hun gezamenlijke liefde voor jazzrock of jazz-fusion, hoe je het noemen wil. Wat hen al jaren bij elkaar houdt is de onderlinge fun, het respect voor elkaar en de wetenschap dat elk optreden weer een knalfeest wordt met veel verrassende momenten.

Door de verschillende achtergronden van de mannen is er een afwisselend en zeer uiteenlopend repertoire ontstaan. De band heeft inmiddels tal van mooie nummers weten te vinden in het rijke jazzfusion idioom van de laatste drie, vier decennia en weet deze op een eigentijdse en eigenwijze wijze overtuigend neer te zetten. Denk daarbij aan nummers van Soullive, Weather Report, Spyro Gyra, Marcus Miller, de Yellow Jackets, Tania Maria, George Duke etc.

Naast de bovenstaande muzikanten bestaat er ook een variant; @eeez XL en met deze bezetting wordt in Gorinchem het tweede gedeelte gespeeld.
De band wordt dan uitgebreid met het zeer ervaren zangduo Michael van den Hurk en Anneloes van Kervel. In dit geval worden er spetterende nummers toegevoegd van bijvoorbeeld Stevie Wonder, Toto, of Tower of Power. Net even anders en wat toeganlijker dan de instrumentale sets.
Een welkome aanvulling bij optredens waar dansen en feesten een must is!

De voorstelling begint om 16.00 uur. Onze foyer en kassa zijn een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Na de voorstelling (zo rond 17.00 uur) staat er een tafel met heerlijke hapjes klaar voor onze bezoekers. Entreeprijs is inclusief een gratis consumptie.