Het is al weer een tijdje geleden dat er op een kale muur in de Kraansteeg, prachtige foto’s hingen gemaakt door fotograaf Johannes van Camp. Opeens waren ze weg en keken we lang tegen 6 lege fotolijsten als door de steeg kwamen.

Gelukkig is het nu weer een stuk kleurrijker. Het Huis van Inspiratie organiseerde een fotowedstrijd in het kader van de tentoonstelling “Dromen van Bomen” in het Gorcums Museum.

HetHuis van Inspiratie en het Gorcums museum daagden bezoekers uit om de creativiteit de vrije loop te laten: maak een of meerdere originele bomenfoto’s en stuur deze in. Vertel er een verhaal mee, laat je visie op schoonheid zien, of verbaas de kijker. Niets is te gek, als het maar iets met bomen is!

Er kwamen zo’n 400 bomenfoto’s binnen die in het Huis van Inspiratie kunnen worden bekeken tot en met 15 september. Tijdens de opening van de expositie op 2 augustus lichtte Jurylid Johannes van Camp de 6 nominaties toe!

En juist 6 genomineerde foto’s kunt u nu gaan bekijken in de Kraansteeg. Wie wordt de winnaar van onze bomen-fotowedstrijd? U als publiek kan hieruit stemmen voor de uiteindelijke winnaar, met het stemformulier dat in het museum verkrijgbaar is.  Per persoon kan 1 genomineerde foto gekozen worden. Inzenden kan tot 10 september 2019. De winnaar zal bekend gemaakt worden op zondagmiddag 15 september.