Aan de slag met creatieve talenten

Dinsdagmorgen (30 juli – 10 uur) is de eerste van een reeks ochtenden waar senioren uit Gorinchem aan de slag kunnen met hun creatieve talent. Marleen van Zwienen is professioneel docent en biedt de deelnemers een gevarieerd programma.Tijdens het Senioren Atelier wordt gewerkt met diverse materialen zoals papier, potlood, verf, houtskool, glas, hout, speksteen, kunststof en klei. Ook komen allerlei technieken aan bod, van linoleumsnede en figuurtekenen tot stillevens. Deelnemers krijgen uitdagende opdrachten en onderwerpen om mee aan de slag te gaan, waaronder af en toe onderwerpen uit de kunstgeschiedenis. 

SeniorenFit

Het Senioren Atelier is een onderdeel van een uitgebreid programma SeniorenFit van Gorinchem Beweegt.  SeniorenFit is speciaal ontwikkeld voor de Gorcumse senioren. Het doel is om voor senioren een geschikt (beweeg)aanbod te creëren waaraan iedereen kan meedoen. Ontmoeting en gezelligheid staat voorop. Naast het programma dat gericht is op beweging start SeniorenFit deze zomer nu ook met een cultuuraanbod. Het Atelier is de eerste uit deze reeks en in september start het Seniorenkoor. 

Aanmelden

Het seniorenatelier is 6 weken op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Het vindt plaats aan de  Wijnkoperstraat 2 (gebouw Yulius). Een kennismakingsaanbod van 6 lessen van 120 minuten (van € 75) voor € 37,50. Bij voldoende interesse wordt een tweede serie van 6 lessen aangeboden. Aanmelden kan bij Lotte Blok, l.blok@gorinchem.nl – (0183) 659 438

Lees ook deze info: