Tekst en foto’s: Politie LekMerwede

Op de A15 ter hoogte van Gorinchem is vrijdag een camper met hierin twee vrouwen van 74 en 80 jaar oud gekanteld doordat zij een klapband kregen.

De camper is in de berm beland en net voor een slootje tot stilstand gekomen. Diverse automobilisten hebben hulp geboden en de twee vrouwen en hun hondje uit de camper bevrijd door de ramen van de camper in te slaan.

Zowel de vrouwen als het hondje zijn met de schrik vrijgekomen. De politie laat weten dat zij de automobilisten willen bedanken voor de geboden hulp! 

“Als wij dan dit mooie plaatje zien kunnen wij niet anders dan trots zijn op ons mooie basisteam! ” , laat de politie tot slot weten.


Tekst en foto’s: © Hulpdiensten Gorinchem – Max Liet

Omdat er mogelijk sprake was van ernstig letsel werd naast de politie en een ambulance ook de traumahelikopter opgeroepen. Na een check door het ambulancepersoneel bleek dat beide vrouwen gelukkig geen verwondingen aan het ongeval overhielden. Ook hun hond bleef ongedeerd.

De traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest. 
De berging van de camper is uitgesteld tot na de spits. Dit om overlast voor het overige verkeer zoveel mogelijk te beperken. Na 20.00 uur zal een bergingsbedrijf beginnen met de klus. De ongevalslocatie is tot die tijd afgezet met schermen.