Buurtfeest De Watertoren

Buurtvereniging De Watertoren organiseert zaterdag 7 september haar vijfde buurtfeest voor de hele buurt én omstreken. Om 13.00 uur starten we met de kleedjesmarkt voor kinderen, Fun 4 Kids en een leuk gevuld podium met het Meezingcafé, dans van Detonation en livemuziek van No-Discount. Vervolgens met z’n allen BBQ’en en vanaf 20.00 uur treedt  de band Move-it op. Het feest vindt plaats rondom de Watertoren in de binnenstad van Gorinchem. Geen lid? Woon je niet in de buurt? Geen probleem, iedereen is van harte welkom!!

Programma van 13.00 – 17.00 uur:

Het belooft een te gekke dag te worden. Naast de kraampjes met koffie, thee, limonade, enveloppen en kleedjesmarkt voor kinderen komt Vintage Sound Records met vinyl en familie Van Wijk met de friteswagen. Er zijn spelletjes voor de kinderen, trampoline, drie-persoonsstep, springkussen voor de kleintjes, een open podium waar No-Discount, de dansgroep Detonation en het Meezingcafé te zien zijn én je kan geschminkt worden.

Nóg meer live muziek vanaf 20.00 uur!!

Vanaf 20.00 uur gaan we genieten van de Goud van Oud band Move-It. Vijf geweldige muzikanten die regelmatig in en rondom Gorinchem in de spotlights staan en dan ook iedereen aan het dansen krijgen. Zij zullen tot ongeveer 22.30 uur de muziek verzorgen onder het genot van een drankje voor een vriendenprijsje. Al met al wordt het een fantastisch feest voor jong en oud.

Aanmelden BBQ en kleedjesmarkt voor kinderen vóór 24 augustus

Wel of geen lid, dat maakt niks uit. Iedereen is welkom en kan zich aanmelden voor de BBQ (niet-leden € 15,- volwassenen € 7,50 kind, vlees of vegetarisch). Deelname aan de kleedjesmarkt is met een eigen kleedje gratis. Meld je vóór 24 augustus aan door een mail te sturen naar: buurtverenigingdewatertoren@gmail.com

Bellen of whatsappen kan ook: 06 83 53 53 43

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here