Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september staat de Gorcumse binnenstad in het teken van de botenbeurs. De Lingehaven ligt weer vol met te koop aangeboden schepen en de tweede beursdag staat traditioneel in het teken van nog veel meer festiviteiten.

Er staan volop kramen met (tweedehands) scheepsartikelen en rommelmarktspullen, Big music cruise verzorgt een spetterend swingend programma, je kunt de historische stoombaggermolen Friesland bezichtigen en tussendoor genieten van een visje, frietje of pannenkoek bij een van de vele foodtrucks! nieuw dit jaar is de mogelijkheid tweedehands kleding te kopen en verkopen. Dus heb je geen boot te koop, maar wil je wel je zomerkleding weg doen? Dan kan dat!

foto: Riveer

Aanmelden voor vintage kledingmarkt

Op zaterdag 28 september is op het terrein Buiten de Waterpoort de kledingmarkt voor particulieren. De kosten voor deelname bedragen €25,-.

Je hebt dan een eigen ruimte van 4 meter om gezellig aan te kleden met je oude kleding en modeaccessoires. Bijkomend voordeel: je mag een auto achter je toegewezen plek zetten. Dat wordt extra veel meenemen!

Dus verzamel al je oude shirts, broeken, jurken, schoenen en modeaccessoires en schrijf je in via www.lingehavengorinchem.nl.