Donderdag 11 april 2019 organiseert de Lionsclub Alblasserwaard Tablis in Restaurant Kampanje te Hardinxveld-Giessendam een benefietavond om gelden bijeen te krijgen voor Stichting Semmy. Een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen hersenstamkanker bij kinderen (www.stichtingsemmy.nl). De Lions organiseren een dineravond met muziek en een unieke veiling. Meld u aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Diner

Restaurant Kampanje voert niet voor niets het thema Lekker Eten. Dat er een goed diner op tafel komt is aan de leiding en de koks van het befaamde restaurant wel toevertrouwd. Zij zorgen ervoor dat de smaakpapillen van de deelnemers aan de avond van begin tot eind worden gestreeld. De bijpassende wijn is deze avond bij de prijs inbegrepen.

Muziek

De lokale Folkband Sheppards Pie staat garant voor een heerlijke avond aantrekkelijke Ierse muziek. De leden van deze band, allemaal afkomstig uit Hardinxveld-Giessendam en directe omgeving, zien kans om iedereen deze avond aan het swingen te krijgen. Naast dat zij veel Ierse folkmuziek ten gehore brengen, willen ze ook wel eens iets spelen van net daarbuiten.

Veiling

Veilingmeester deze avond is de vroegere notaris mr. Van Leussen, die met verve de vele ingebrachte goederen en diensten zal aankondigen en aan de man brengen. Velen zullen na afloop van de benefietavond tevreden en voorzien van een of meer nieuwe aanwinsten huiswaarts keren. Onder de veilingkavels zijn niet alleen aantrekkelijke boeken, sieraden en kunstvoorwerpen, maar ook diverse vormen van dienstverlening.

Aanmelding

De avond is een onderdeel van de landelijke Lions Actie voor Stichting Semmy. Deelnemers betalen € 65,– per persoon, waarvan gegarandeerd € 25,– ten goede komt aan de Stichting Semmy. Aanmelden voor het benefietdiner kan via email djdejong@planet.nl of telefonisch 06-51548174. Kom in actie en meld u aan!