Bazuin speelt oude muziek voor ouderen

Zondag 3 november organiseert de Koninklijke Harmonie De Bazuin In het kader van ons 130-jarig bestaan organiseren wij een bijzonder concert met als thema “Muziek uit de Ouwde doos”. Het programma is bedoeld voor ouderen en eenzame mensen die even terug gaan in de tijd en kunnen genieten van de muziek van toen. Samen met het groot orkest van De Bazuin o.l.v. Jos Jansen en zanger Frank Arends wordt het een onvergetelijke middag.

Het concert is bedoeld speciaal voor ouderen en iedereen die even terug wil gaan in de tijd van toen en kunnen genieten van de muziek van o.a. Wim Sonneveld en Toon Hermans. Alles wordt begeleid door harmonie orkest de Bazuin in een totaal programma van 90 minuten zonder pauze. Een traditioneel werk als Figaro- Marsch van Wolfgang Amadeus Mozart mag er zeker niet aan ontbreken maar ook meezingers staan op de lessenaar zoals O Sole Mio, Adieu mein kleiner Gardeoffizier en Good Night Ladies, Het Dorp van Wim Sonneveld en een Amsterdamse Medley zal zorgen voor een heerlijke ontspannen sfeer tijdens de voorstelling. Kortom een programma waarin je wordt meegezogen in nostalgische sferen. 

Kaarten à € 7,50 zijn verkrijgbaar bij Primera Arkelstraat en Bruna Piazza center. Online ook te bestellen: www.debazuin-gorinchem.nl. Het concert wordt gehouden in muziekcentrum “De Harmonie” aan de Dalemwal. Beperkt gratis parkeren. Aanvang concert 15.00 uur. De concertzaal van De Bazuin heeft beperkte capaciteit. Vol=Vol.

Frank Arends

In oktober maakte Frank Arends (1979) uit Westervoort zijn debuut als zanger. Mede op initiatief van dirigent Jos Jansen idee vroeg of hij een paar nummers wilde zingen bij een concert van Jansen. Nu 16 jaar later is Frank een veel gevraagd zanger in zijn regio en nu een uitstapje maakt naar Gorinchem.Frank Arends is lid van Fanfare OBK en van DT-Orchestra waar hij (bas)trombone speel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here