Alweer een half jaar buurtbussen langs de Binnen-Giessen

U heeft ze ongetwijfeld al zien rijden, de twee geel-grijze buurtbussen van de Qbuzz buurtbus lijnen 706 en 707. Zij verzorgen een lijndienst in beide richtingen tussen Boven-Hardinxveld via Giessen-Oudekerk, Giessenburg en Schelluinen naar Gorinchem.

De bussen onderhouden in beide richtingen een uur dienst en hebben tussen Hardinxveld en Giessenburg het lijnnummer 706 en tot Gorinchem het lijnnummer 707.

Dat zij in een behoefte voorzien moge uit de stijgende passagiers aantallen blijken. Ondanks de slappe vakantie tijd voldoen we met jaarlijks gemiddeld dertien duizend passagiers aan de bestaansnorm voor twee buurtbussen. Onze bussen zijn ook toegankelijk voor rolstoelen. Op de bussen zijn alle reguliere OV, Studenten en OV-chip kaarten geldig.

Daarnaast kunt u één rit, vier en tien ritten kaarten in de bus kopen en met uw bankpas betalen. Deze zijn voor kinderen tot en met elf jaar en ouderen van vijfenzestig jaar en ouder tegen gereduceerde prijzen bij de chauffeur te verkrijgen.

Onze bussen rijden vijf dagen per week (maandag t/m vrijdag) elk uur vier vaste routes, van 7:00 tot 19:00 uur. Als chauffeur van onze lijndienst, rijdt u een dienst van 2 uur op één van de bussen volgens een vooraf opgesteld rooster.

Uiteraard wordt er bij het opstellen van het rooster rekening gehouden met uw voorkeuren en / of verhinderingen.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie, let dan deze week op u brievenbus daar vindt u een flyer met nog meer informatie of sluit u aan bij ons team en stuur een e-mail naar info@lingebus.nl of nfo@buurtbusverenigingdebinnengiessen.nl
Tot ziens op de buurtbus!