Op woensdag 12 juni is het nationale Buitenspeeldag. We willen dan veel kinderen lekker buiten laten spelen. U kunt bij de gemeente terecht als u zelf een activiteit wilt organiseren of advies, sport- en spelmateriaal nodig heeft.

Materialen lenen

Heeft u (extra) sport- en spel materialen nodig? Via Gorinchem Beweegt kunt u een voetbalpakket, hockeypakket, circuspakket en nog veel meer lenen. Geef op de materiaallijst aan wat u wilt lenen en mail deze naar gorinchembeweegt@gorinchem.nl

Voor het lenen van de trampolinekar, springkussen, balance bikes en familieskies neemt u contact op met team Wijkbeheer. Dat kan via wijkbeheer@gorinchem.nl of telefonisch (0183) 659 684.

Advies en contact

Heeft u advies of inspiratie nodig voor de invulling van een leuke activiteit op deze dag? Mail dan naar gorinchembeweegt@gorinchem.nl. Mail ons ook als u al weet wat u gaat organiseren in in uw eigen buurt. Wij brengen de activiteiten dan onder de aandacht van de kinderen!

Meer informatie

Kinderen spelen steeds minder buiten. Daarom organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon al meer dan 10 jaar de nationale Buitenspeeldag. Op www.jantjebeton.nl/buitenspeeldag staan veel leuke en handige tips en documenten die u kunt gebruiken.