De voorbereidingen voor Iktoon Gorinchem 2019 zijn in volle gang! Ook dit jaar wordt er gewerkt aan een prachtig gevuld en creatief programma op verschillende locaties in Gorinchem. Maak kennis met het projectteam dat invulling geeft aan de landelijke campagne in juni. Jij doet toch ook mee?

foto: GP-buro

Iktoon op volle toeren

Iktoon is voornamelijk een buitenevenement en brengt veel kunst op straat in de binnenstad. Maar Iktoon gaat ook op tournee! Met een cultureel programma gaan met name muzikanten op reis langs diverse locaties in de stad (zoals woonzorgcomplexen, verzorgingshuizen en wijkcentra). Zij zoeken dus zelf het publiek op i.p.v. dat het publiek naar de artiesten toe komt.

Oproep: wil jij ook jouw kunst (muziek of theater) tonen op een van de locaties? Er zijn nog huizen die jou graag (met name)…op een middag in juni ontvangen in hun huiskamer of activiteitenruimte! Stuur een mailtje naar iktoon@gorinchem.nl dan kijken wij of er een match te maken is.

Benieuwd wat er op het programma staat tijdens iktoon Gorinchem? Kijk op https://www.iktoongorinchem.nl/agenda/