foto’s: Marjan Zwart

Kinderen van de CBS Tamboerijn hebben heel erg goed gezorgd voor het leb lammetje Lente. Sinds anderhalve week is ze terug naar de boerderij.

Daar werd zij gelijk opgenomen in de kudde. Mooi was het om te zien, dat ze vooral de juf, die Lente ook thuis verzorgde, herkende en haar direct volgde. Lente mocht tijdens het bezoek van de kleuters even loslopen in de stal.

Wat een feest was dat Hiernawerd een een bezoek gebracht aan de melkveehouderij van de fam. Vink in Groot – Ammers. Hier is de Tamboerijn al jaren van harte welkom. De “stadse” kleuters hebben ervan genoten. Zij konden zien en ervaren hoe de koeien naar buiten gingen in een blije optocht.

Mooi was het dat een kleuter het maar erg vond stinken en het liefste terug wilde gaan naar school,maar ze was wel degene die aan het einde van de ochtend een kalfje liet sabbelen aan haar vinger. De kinderen gingen daarna moe, maar voldaan terug naar school.