Het jaarlijkse familieconcert van Merwe Sinfonietta komt er weer aan! Op zaterdag 11 mei geven we twee keer een uitvoering met het thema ‘Boventonen en Toverbonen’, over Sjaaks bonenstaak. Het verhaal is geschreven en wordt verteld door Mirjam Wolters. Meike van Deelen neemt de acteerrol op zich. Merwe Sinfonietta en het opleidingsorkest zorgen voor de muzikale begeleiding. 

Het concert duurt ongeveer een uur en na afloop is er weer alle gelegenheid om instrumenten uit te proberen. Wie weet speel jij volgend jaar zelfs mee in het opleidingsorkest op jouw favoriete instrument! 

Het concert is dus op zaterdag 11 mei om 11:00 uur en 14:00 uur. Locatie is de Rehobothkerk, Drie Koningenstraat 2 in Gorinchem. Een kaartje kost 5 euro p.p. en reserveren kan via info@merwesinfonietta.nl.

Tot op het concert!