2-delige workshop in Bibliotheek Gorinchem centrum

WhatsApp: tegenwoordig een bijna onmisbare social media app. Maar hoe werkt het en wat kun je er allemaal mee? Tijdens de workshop Hoe werkt WhatsApp in Bibliotheek Gorinchem centrum leggen we het allemaal uit.

Tijdens Deel 1 De Basis op woensdag 24 april leren deelnemers de basisbeginselen van het programma en gaan ze interactief aan de slag. Op woensdag 8 mei volgt Deel 2 WhatsApp 2.0. Tijdens deze verdiepende workshop storten we ons op het maken en versturen van foto’s en video’s, bellen via WhatsApp en nog meer handige tips en tricks. Meedoen? Opgeven kan voor beide workshops apart, maar aansluiten bij beide delen mag natuurlijk ook! De workshops duren van 10.00 tot 11.30 uur. Neem een opgeladen smartphone mee. Aanmelden kan via debibliotheekaanzet.nl/activiteiten.

AanZet voor iedereen

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op debibliotheekaanzet.nl.

Praktische informatie

  • Wat: Workshop Hoe werkt WhatsApp?
  • Wanneer: Woensdag 24 april en 8 mei van 10.00 tot 11.30 uur
  • Waar: Bibliotheek Gorinchem centrum
  • Voor wie: iedereen, toegang is gratis. Wel vooraf aanmelden